– Sä et kuuntele mua, jätkä messuaa puhelimeen paikallisjunan puolityhjässä vaunuosastossa. – Ne tiesi kaikki.
        – Ei, ei, ei… en kertonut, hän vastaa hetken kuluttua. – Mä en kertonut mitään. Ne tiesi jo kaiken. Ne tiesi millon me oltiin käyty siinä kledjuliikkeessä. Niillä oli valvontakamerakuvaa meistä pankkiautomaatilla. Ne tiesi montako ipodia me oltiin viety ja millon. Ne tiesi kaikki.
        – Sä et kuuntele mua, sälli toistaa jo tuskastuneena. – Ei tässä oo mitään strategiaa. Me jäätiin kiinni. Game over.
        – Ei, en mä tunnustanut mitään. Myönsin vaan että olin ollu ostarilla viime kuussa yhtenä lauantaina ja käyny kaupassa. Sitä nyt oli turha kiistää, kun ne näytti sen tallenteelta. Mutta ihan sama mitä mä sanoin, ne tiesi jo kaiken.
        – En mä ole sua polttanu, en mä tekis sellasta, eikä ollu mitään tarvettakaan. Ne tiesi jo. Sun naamas näkyy ihan selvästi siinä videolla. Vitun pässi. Mä sanoin et vedä hupparii kupolin ylle.
        – No vittu sen kun hakkaat, ei tää asia siitä mikskään muutu. Ne kuulustelee suakin varmaan lähipäivinä.
        – Hakkaat, hakkaat, hakkaat… Se on vittu sun ratkaisu kaikkeen. Mäkö sut nyt käräytin sitte vai? Ihan omaa tyhmyyttäs jäit kiinni, niin ku mäki. Tosiasiat tosiasioina, bro.
        – Voi vittu mikä mulkku. Mä en kyl leuhkis Fahmin pieksemisellä. Joo, annoit opetuksen, kyllä. Mut jäbä vaan jatko ja jatko, vaikka se retkotti vittu tajuttomana maas. Mul ei olis sydäntä hakata ketään sellaseen kuntoon.
        – ”Tyhmä neekeri”, no voi jumalauta. Onhan se mulkku jätkä, ei voi kiistää. Mut tyyppi oli vittu kuukauden sairaalassa sen jälkeen. Ja mikä mä sit olen? Aika vitun tyhmältä neekeriltä tuntuu just nyt.
        – Mut sä oot kuitenkin saatana tyhmin tyyppi koko setissä. Sanoinko mä silloin jo, että tää homma menee nyt liian pitkälle, sanoinko? Mä vittu sanoin! Olis pitäny tyytyä niihin vitun rätteihin. Vaikka kyllähän ne senkin tiesi.
        – Hakkaa mut, hakkaa Fahmi uudestaan, hakkaa vittu kaikki. Ja kiistä kaikki kuulusteluissa. Eiku mä tiedän, hakkaa nekin! Vittu mua kiinnosta.
        – Sä oot kyl yks varsinainen criminal mastermind. Vittu valkosen herrarodun vittu ylimulkku.
        Sälli katkaisee puhelun ja tunkee kännykän taskuunsa mutisten kirouksia itsekseen. Huopalahden jälkeen puhelin soi taas.
        – Niin, hän tuhahtaa vastaukseksi.
        – Sä et kuuntele mua… Ne tiesi jo kaikki.